3 ήμερη Εκδρομή στη Βουλγαρία

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων διοργανώνει εκδρομή στη Βουλγαρία

Στις 9-10-11 Φεβρουαρίου με διαμονή στη Σόφια ,επίσκεψη στην αγορά και αξιοθέατα της πόλης , επίσκεψη στο αρχαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας το Μπόροβετς όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιόνι .

(αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής μπορείτε να αναζητήσετε στη σελίδα του συλλόγου www.ms-sofadon.gr)

Η διαμονή θα γίνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Σόφιας σε δίκλινα δωμάτια, πολύ κοντά στο κέντρο, το οποίο διαθέτει καζίνο, ενώ η τιμή συμμετοχής ορίζεται στα

120 ευρώ/άτομο με πρωινό και βραδυνό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/02/2018 .Συγκέντρωση ώρα 05,00 π.μ. και αναχώρηση με προορισμό την Βουλγαρία, έξω από ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ πρώτη στάση 30’ για καφέ στον ΚΟΡΙΝΟ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας περνώντας έξω από τις πόλεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ φτάνουμε στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα για τον έλεγχο και ελεύθερος χρόνος για 30’ στα FREE SHOP.Φτάνοντας στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την πρωτεύουσα. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/02/2018 Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μπόροβετς όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο ή χειμερινά σπορ, μεσημεριανό σε κάποιο εστιατόριο(με δική σας επιβάρυνση).Επιστροφή στη Σόφια όπου ελεύθερος χρόνος δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ 11/02/2018 Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και θα επισκεφτούμε το μνημείο του Αλεξάντερ Νέφσκι με τους επίχρυσους τρούλους τους Βυζαντινούς ναούς της Αγίας Κυριακής και Αγίας Σοφίας, τη Ρώσικη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου το εντυπωσιακό κτίριο της Βουλής. Τελειώνοντας την ξενάγηση παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με στάση στο Μπλαγκόεβγκραντ για μεσημεριανό, βόλτα, ψώνια ή καφέ. Ενδιάμεση στάση στον Κορινό για 30΄’ ,άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ :
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ
Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκέπτεστε τα γραφεία του Συλλόγου κατά τις απογευματινές ώρες και στα τηλέφωνα:

6937009809 Τουλάκης Σάκης

6972320810 Μπισιάνης Γιώργος

6984034881 Μαυρουδή Κική

Call Now Button