Παρουσία της Νίκης Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκαν οι “2οι φιλικοί αγώνες στίβου” στους Σοφάδες

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαίου οι Δεύτεροι Φιλικοί Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων από το Τμήμα Στίβου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων με προσκεκλημένη την Ολυμπιονίκη στο Άλμα εις Υψος, Νίκη Μπακογιάννη.

Περίπου 120 παιδιά από την περιοχή Σοφάδων, αγωνίστηκαν στο Άλμα σε μήκος, στη Ρίψη με μπαλάκι και στο Δρόμο ταχύτητας δίνοντας το μήνυμα του “ευ αγωνίζεσθαι”, της ευγενούς άμιλλας και της αξίας του Αθλητισμού στην ζωή μας. Η κυρία Μπακογιάννη μετά το πέρας των Αγώνων μίλησε στα παιδιά για την πίστη που πρέπει να έχουν στα υψηλά ιδανικά του Αθλητισμού, αλλά και στον εαυτό τους, για τις δυσκολίες που αναμφίβολα θα συναντήσουν όσοι ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό, αλλά και τη δύναμη που πρέπει να επιδεικνύουν συνεχώς προσπερνώντας τα εμπόδια του Στίβου της ζωής τους. Η εκδήλωση προετοιμάστηκε και συντονίστηκε από την υπεύθυνη του Τμήματος Στίβου του Συλλόγου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ντίνα Καραΐσκου. Το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων ευχαριστεί τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Ελένη Καραμποτσακιδου, Νάνσυ Οικονόμου και Βίκυ Καρανάσιου για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των Αγώνων και την ιατρό κ. Ευαγγελία Εξάρχου- Παπασπυροπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, ο Αντιδήμαρχος Σπυρος Εκίζογλου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, γονείς και φίλοι των παιδιών και του Συλλόγου τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και συμβολή τους στο έργο μας.

Call Now Button