Ετήσια συνεστίαση – κοπή πίτας 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 η ετήσια συνεστίαση – κοπή πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων στο κέντρο « Κέντια».

Μετά από τρία χρόνια απουσίας οιμικροί χορευτές με μεγάλη χαρά χόρεψαν και τραγούδησαν σκοπούς της πατρίδας μας παρασύροντας τους παρευρισκομένους με τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Ακολούθησε γλέντι για όλους με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών. Το φλουρί της βασιλόπιτας πέτυχε η κ. Γεωργία Κωστοπούλου – Ρουβολή κερδίζοντας ένα ρολόι χειρός αξίας 220 ευρώ, ευγενική προσφορά του καταστήματος Παπακώστα Νικ.- Κοσμήματα, Ωρολόγια ( Κουμουνδούρου 11)
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Ηλίας Γώγος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ.Σκάρλος Αθ., ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας Κ., οι βουλευτές κ.Κωτσός Γ. και κ.Σκόνδρα Ασ., ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Νούσιος Κ., οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ. Αναγνωστόπουλος και κ. Ρογγανάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Καραγιάννης, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Σοφάδων κ Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων κ. Τσινόπουλος, κ.Τσιώτας, κ.Σαμαράς, κ. Παππάς, κ. Χασιαλής και κ.Κεφαλάς. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Σπάνιας, η Αντιπρόεδρος Ν.Καρδίτσας της Αμφικτιονίας των Καραγκούνηδων κ.Τσιώνα-Φιλίππου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ κ. Κουτσομηλιάς και η Πρόεδρος ΔΗΚΟΙΕΣ κ. Καφάση.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σύλλογο Αγίου Βησσαρίου, από το Σύλλογο Γυναικών Φύλλου « Οισαμπαλιώτισσες», από τον πολιτιστικό και λαογραφικό Σύλλογο Μάρκου, από το Μορφωτικό Σύλλογο Μυρίνης, από τους Συλλόγους Καρδίτσας ¨Καραγκούνα» και«Ν. Πλαστήρας». Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν για την παρουσία τους, τη συνεργασία και τη στήριξή τους.

Τέλος ο Μορφωτικός Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους καταστηματάρχες και εμπόρους των Σοφάδων αλλά και της Καρδίτσας που παρά τις δύσκολες εποχές, με μεγάλη προθυμία προσέφεραν εξαιρετικά δώρα για τη λαχειοφόρο αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Call Now Button