Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι 2022

Ένα υπαίθριο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου και υποδέχθηκε τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας.

 

Από τις 12 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα παρότι ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα «φιλικός» ο Άη Βασίλης, πιστός στο ραντεβού του συνάντησε τα παιδιά και η νεράιδα των Χριστουγέννων χάρισε λιγάκι από τη μαγεία του παραμυθιού και την ζεστασιά της.

Τα παιδιά ζωγράφισαν και έφτιαξαν γιορτινές κατασκευές με τη σοφαδίτισσα ζωγράφο κ. Τριανταφύλλου Βίκη. Μεταμορφώθηκαν σε ελαφάκια, χιονανθρωπάκια και χιονονιφάδες από το Face painting που επιμελήθηκε η make up artist κ.Γκαλμπένη Λίλια. Γεύτηκαν ζεστό ποπ κορν και γλυκές λιχουδιές από τον πλούσιο μπουφέ, έσπασαν πινιάτες, έπαιξαν και δεν σταμάτησαν στιγμή να χοροπηδούν στο τραμπολίνο που είχε στηθεί αποκλειστικά για εκείνα.

Το εργαστήρι των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμπαράσταση και η έμπρακτη βοήθεια των εθελοντών που αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου και είναι αρωγοί στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του. Όσο για τους διοργανωτές, αυτοί απόλαυσαν τη ζωντάνια των παιδιών, τη θέρμη των γονιών τους και φύλαξαν τα παιδικά χαμόγελα στα μάτια και την ψυχή τους. Γιατί αυτά τα χαμόγελα είναι….Χριστούγεννα!!!

 

 

 

 

 

ηηηγγγγγηηηηγγγγγγηηηηηγηηηη

γγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγννγγγγ

Call Now Button