Σεμινάριο-Παρουσίαση Βιβλίου

 

 

Το νέο βιβλίο της πολυγραφότατης και πολυβραβευμένης συγγραφέα , Μάρως Θεοδωράκη , με τίτλο : « Μια παράξενη κυρία που τη λένε Δυσλεξία» θα παρουσιάσει η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων , οι Εκδόσεις Έναστρον και το βιβλιοπωλείο «Παιδεία» το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 6.00μ.μ. στον Πολυχώρο του Συλλόγου ( πρώην Δημοτικό Σχολείο Μοσχολουρίου).

Το βιβλίο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους δίνοντας το μήνυμα της αποδοχής της Δυσλεξίας και της προσπάθειας αντιμετώπισής της από το περιβάλλον κάθε παιδιού.

Στην παρουσίαση που θα έχει τη μορφή ημερίδας θα μιλήσουν: η Μάρω Θεοδωράκη, μουσικός- συγγραφέας, η Θωμαή Φερφυρή, Λογοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και η Άννα Σταυραντώνη, Βρεφονηπιοκόμος. Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζει ο Φιλόλογος και συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό της εκδήλωσης και τα μέλη της Λέσχης.

Νωρίτερα  το πρωί του Σαββάτου 10.30 με 13.30 θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής για βρέφη και παιδιά τρίωρης διάρκειας στο Ξενοδοχείο Κιέριον απευθυνόμενο , κυρίως, σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Call Now Button