Συμμετοχή σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας HEIRSOFCULTURE

Άλλη μια διάκριση ήρθε να προστεθεί στην πλούσια δραστηριότητα του Εικαστικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Αυτή τη φορά έντεκα μαθητές του Εργαστηρίου μας συμμετείχαν με την ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων ,όπου φοιτούν, στο Διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας HEIRSOFCULTURE « Αναδεικνύω την Πολιτιστική Κληρονομιά μου Φιλοτεχνώντας» , σε συνεργασία με την UNESCO, και ενταγμένο στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικές Κληρονομιάς σε συνδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ένα μεγάλο «μπράβο», λοιπόν, στους μικρούς καλλιτέχνες: Βαλεντίνα Καλοστύπη, Αρχοντία- Μαρία Κόρκα, Ευάγγελο Κουπριτζιώτη, Μαρία Παπαδοπούλου, Τριαντάφυλλο Πιπιρίγκα, Μαρία- Βιολέτα Σιαφάκα, Σωτήρη Σταθόπουλο, Θωμαϊς Σταθοπούλου, Στέλλα Τσεκούρα, Βασιλική Τσιτόγλου, Μελίνα Χαλασιά.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των έργων των μαθητών είχε η Σοφαδίτισσα Ζωγράφος και «ψυχή» του Εργαστηρίου μας , Αλέκα Κουκόσια , που για 16ή χρονιά φέτος εμπνέει και ανοίγει δρόμους καλλιτεχνικής έκφρασης σε μικρούς και μεγάλους.

Την συνολική ευθύνη της υποστήριξης και του συντονισμού της συγκεκριμένης δραστηριότητας είχε η εκπαιδευτικός του Σχολείου , Χαρά Παπαδήμου την οποία συγχαίρουμε για τη διάθεση και την διαχείριση του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και την ενθάρρυνση των μαθητών να γνωρίσουν την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά μέσω της Τέχνης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων , Ιωάννη Τασιά , καθώς και σε όλη τη Σχολική Κοινότητα που προωθεί τέτοιες δράσεις.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων διαχρονικά υποστηρίζει τη διασύνδεση όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την αμοιβαία ενίσχυση για το καλό του τόπου μας.

 

Call Now Button